X
تبلیغات
همه چیز در مورد ماهیگیری - روش درست کردن جوشانده برای ماهی سیم

مواد لازم

تخم مرغ  ..............................................1عدد

آرد سویا...............................................250 گرم

آرد گندم..............................................350 گرم

کبد گوسفند..........................................150 گرم

رنگ خوراکی ( رنگ قرمز)..........................1قاشق چایخوری

شکر یا ملاس.......................................2قاشق غذاخوری

کبد به عنوان ذخیره کننده و منبع سرشار مواد مغذی و طمع و بوی مطلوب در ماهیگیری جزو مواد پایه بشمار میره و نقش بسزایی در جلب ماهیها به طعمه رو ایفا میکنه که در ماهی سیم به وضوح قابل مشاهده است!

در مرحله اول تخم مرغ  و کبد رو در میکسر به خوبی مخلوط کنید بعد سایر مواد رو همراه رنگ خوراکی به میکسر اضافه کنین مواد حاصل رو با اضافه کردن آب و وز دادن متوالی آماده شکل پذیر کنین و در مرحله درست کردن گلوله های جوشانده دقت داشته باشین که قطر جوشانده ماهی سیم نصف جوشانده ماهی کپور خواهد بود! بعد مواد گلوله شده را به مدت  40 ثانیه در آب جوش قرار بدین،در مرحله آخر بگذارین جوشانده هاتون خوب خشک بشه بعد اونارو درون نایلون قرار داده به دقت هوای نایلون  رو خارج کنین و تا روز ماهیگیری درون فریزر قرار بدین!




موضوعات مرتبط: مطالب اختصاصی ماهی سیم

تاريخ : جمعه یازدهم تیر 1389 | 12:48 | نویسنده : مسعود |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.